_PLK*- .MkM-[ 2C 精英╳▄! ▆論壇◤▎
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HEY!`星期一有咩功課交-______-v

+3
v__v -2C*-33]-YC*妖精
[﹟2C*-26]-William` 煇*
[﹟2C*-41]-chun -_-`
7 posters

向下

HEY!`星期一有咩功課交-______-v Empty HEY!`星期一有咩功課交-______-v

發表  [﹟2C*-41]-chun -_-` 周六 9月 27, 2008 10:36 pm

如題
星期一有咩功課交-3-

文章數 : 5
注冊日期 : 2008-09-24
年齡 : 29

回頂端 向下

HEY!`星期一有咩功課交-______-v Empty 回復: HEY!`星期一有咩功課交-______-v

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周六 9月 27, 2008 10:47 pm

哈哈
我都想知-3-

文章數 : 131
注冊日期 : 2008-09-23
年齡 : 30

回頂端 向下

HEY!`星期一有咩功課交-______-v Empty 回復: HEY!`星期一有咩功課交-______-v

發表  [﹟2C*-41]-chun -_-` 周六 9月 27, 2008 11:31 pm

[﹟2C*-26]-William` 煇* 寫到:哈哈
我都想知-3-

-______-V無人入ge

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周六 9月 27, 2008 11:32 pm

d人教教豬ing-v-

回頂端 向下

發表  v__v -2C*-33]-YC*妖精 周日 9月 28, 2008 12:32 pm

我睇下先!"

中史:測[隨]
va:交書p1-10
中文:謄文. 作文
數學:帶第4章
英文:gbp10-12 writing!

唔知有冇錯..
Admin

文章數 : 91

http://2cjingying.forum888.com

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周日 9月 28, 2008 12:34 pm

journal個題目係咩

回頂端 向下

發表  v__v -2C*-33]-YC*妖精 周日 9月 28, 2008 12:48 pm

我都唔知呀!!"
邊個好心人話我地知呀??!!"
Admin

http://2cjingying.forum888.com

回頂端 向下

發表  [﹟20]-£Crazy乂鍾 周日 9月 28, 2008 1:08 pm

v__v -2C*-33]-YC*妖精 寫到:我都唔知呀!!"
我做下好心,,題目係(respest yourself respest others)
[﹟20]-£Crazy乂鍾
[﹟20]-£Crazy乂鍾

文章數 : 14
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周日 9月 28, 2008 1:09 pm

姐係點- -?
請用中文解答

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-41]-chun -_-` 周日 9月 28, 2008 2:20 pm

[﹟20]-£Crazy乂鍾 寫到:
v__v -2C*-33]-YC*妖精 寫到:我都唔知呀!!"
我做下好心,,題目係(respest yourself respest others)

e個整糸 eng 黎嫁b0r-3-
甘其他呢-_-

回頂端 向下

發表  *2c_7頭 超♥小旺 周日 9月 28, 2008 8:22 pm

[﹟20]-£Crazy乂鍾 寫到:

唔係做係JOURNAL到呀,自己搵白紙做,同埋我講錯左比你聽唔係respest yourself respest others係
respect yourself respect others[係respect]sorry!!鍾鍾
*2c_7頭 超♥小旺
*2c_7頭 超♥小旺

文章數 : 54
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周日 9月 28, 2008 8:26 pm

下- -
唔係做系journal咩- -
我做左嫁啦...我係唔會再抄的.\/.

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-41]-chun -_-` 周日 9月 28, 2008 8:54 pm

[﹟2C*-26]-William` 煇* 寫到:下- -
唔係做系journal咩- -
我做左嫁啦...我係唔會再抄的.\/.
你journal題目糸咩先*v*

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周日 9月 28, 2008 8:59 pm

冇寫-x-
但都係作番上堂要點

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-18]-::::詩 周日 9月 28, 2008 9:54 pm

點算...
因為你搞到我都做左落JOURNAL到 . .
[﹟2C*-18]-::::詩

回頂端 向下

發表  v__v -2C*-33]-YC*妖精 周一 9月 29, 2008 10:13 pm

哈哈!"都過左去啦..
^^"大家有冇欠功課呀?
Admin

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-26]-William` 煇* 周一 9月 29, 2008 10:19 pm

我好乖的...冇欠過

回頂端 向下

發表  [2C.14]麵包v3v 周一 9月 29, 2008 11:16 pm

欠左兩樣啦-33-
[2C.14]麵包v3v
[2C.14]麵包v3v

文章數 : 13
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  [﹟2C*-18]-::::詩 周二 9月 30, 2008 11:43 pm

我都未欠過牙/\/\

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章